dissabte, 26 de setembre del 2009

Preguntes sense resposta

Per què les nenes -i no tan nenes- s'enamoren dels xulos bala perduda quan els que realment valen la pena són els seus amics?

Per què la gent que sempre arriba tard als llocs, si és que hi arriben, són els primers en marxar quan esperen els altres?

Per què quan deixes de fer exercici t'engreixes i quan comences a fer exercici no t'aprimes?

I per què els homes no escolten?

11 comentaris:

Sergi ha dit...

Estic molt d'acord amb les tres primeres preguntes, especialment amb la primera, però ja ho he acceptat com una veritat universal.

Però pel que fa a la quarta... quina mena d'homes coneixes tu? Xulos bala perduda, suposo...

Xitus ha dit...

Que una dona formuli la primera pregunta és un fet extraordinari, hauria de sortir publicat al diari!!

En canvi la darrera pregunta no em sembla precisa... Crec que és més aviat un tòpic. Almenys en XeXu i jo t'hem "escoltat" aquest post. Fins i tot hi hem dit la nostra.

myself ha dit...

Xexu, xitus: gràcies per ser la confirmació a la regla i "escoltar" el post... ;)

kweilan ha dit...

Què difícil de respondre!

assumpta ha dit...

Misteris sense resoldre!
Aaaiiissss!
;)

Les Coses són com Som ha dit...

Aviam si et puc resoldre alguna pregunta i et convenço: (jejeje)

1- Perquè els xulos es mostren segurs i llavors elles creuen que poden anar a tot arreu amb algú així, a més, perquè també es volen convertir com ells (unes xules) i així tenir alguna cosa de què presumir.

2-No ho sé. Tinc una amiga que sempre sempre arriba tard, tothom ho sap, però en segons quines circumstàncies és l'última de marxar.

3- Perquè quan comences a fer exercici estàs enfortint la musculatura que havies debilitat per la manca d'exercici, llavors els músculs han d'agafar un tamany prou gran com perquè no t'aprimis. Per exemple, mira el tòpic de les abdominals: la gent es pensa que per baixar panxa s'han de fer abdominals. És un error. S'han de fer abdominals (perquè enforteixen l'esquena i preveuen lesions) però combinat amb exercici aeròbic (córrer, etc, continuat). I la gent quan fa abdominals el què fa és engreixar la panxa, precisament pel què et deia "d'omplir" els músculs amb l'exercici.

4- doncs no ho sé. Hi ha dones que escolten, o escolten el què volen també (homes i dones).

Nymnia ha dit...

Primer de tot, ostres quin canvi!!! No havia apssat encara per aqui per veure el teu "new look"!

En segon lloc, dir-te que estic bastant dacord amb les respostes aportades anteriorment. Per a mi si que tenen resposta aquestes preguntes, perquè no crec que les "nenes" senamorin d'homes xulos. Jo almenys no, els prefereixo simpàtics "sexys i barrigons". I l'única vegada que m'he enamorat d'un projecte de xulo, resulta que va ser el noi més encantador i sensible que mai he conegut (cabron també, però xulo al final ho era poc). Referent a lo d'arribar tard, és tema cultural, l'horari espanyol amb toc llatí de "la prisa mata". I marxen abans perquè com sempre arriben tard sels hi atapaeixen les cites!
respecte a lo d'aprimar-se... Potser per lo de la massa corporal, o potser perquè la teva vida sedentària no és equitativa a l'exercici que un fa... Caminar i fer coses ajuda també, no si val en fer quatre tonterietes.
I això que els homes no escoltin... jo crec que si que ho fan! Més que res perquè els homes que no escolten, igual que les dones, a mi no m'interessen gens! jeje!
I ja fet aquest rollo...segur que hi ha altres preguntes sense resposta, de les quals haurem d'indagar... fa les coses més interessants, no?! ale, un petó!

Anònim ha dit...

Si et pogués respondre, seria un carck, crec que un mateix s'ha de situar i s'ha de trobar i na fent, però aprendre d'on hem caigut o ensepagat abans i així aprendre'm més... una abraçada!

m ha dit...

Jo tampoc sé la resposta de la primera pregunta. I els homes no sé perquè no escolten, mandra? no hi tenen interessos? no ho sé.

SU ha dit...

Sempre he pensat que la resposta a la primera pregunta és perquè les nenes es pensen que els xulos canviaran... gràcies a elles.

SU

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

Crec que conformen l'essència de la vida, aquests petits misteris.

Curiosament estic acabant de llegir El mundo de Sofia, una lectura que se m'ha allargat massa. però és el llibre de capçalera i quan pujo a dormir, generalment em queda poca esma de llegir.