diumenge, 17 de maig de 2009

Quan no saps ni el que et dius

Estic esgotada, els ulls se'm tanquen perquè porto dos dies davant de l'ordinador fent feina i més feina amb l'agradable companyia de la música de fons i el cansament acumulat d'un final de curs. Somio en llibres per col·locar, en números que s'acumulen estrambòticament davant dels meus ulls perquè mecànicament els torni al seu lloc ordenadets i pulits. Somio en paraules estrambòtiques i jo intentant caçar-les perquè no se m'escapin ni es perdin en el buit de la llengua dels avis. Somio la mort d'una dama i el seu cantador desconsolat, abocant-li a cau d'orella mots imperceptibles només compresos pel mateix amant que cauen al pou del temps perquè algú els reculli i, potser, s'emocioni de pensar que algú hagués pogut escriure Riure jamés no em plac tant com est plor: l'aigua dels ulls, res tan dolç no m'apar. O més aviat pensaria quina cosa més carrinclona val més que ho aboqui al carretó dels fòssils amorosos...

I tota aquesta parrafada només per dir-vos que avui, per fi, he acabat dos treballs que em portaven pel camí de l'amargura i m'he tret un pes de sobre i que porto molts dies sense llegir res que no sigui per feina i això no pot ser; i que tenia el blog mig abandonat però encara sóc per aquí. I tot, per dir, que encara que he hagut de dir a la família que avui no apareguessin per casa que tenia feina, em ve de gust dir que avui faig anys i compartir-ho amb tothom qui vulgui.

9 comentaris:

kweilan ha dit...

Felicitats per l'aniversari i per haver acabat els treballs!!!

Anònim ha dit...

Eiiii doncs moltes i moltes felicitats! que els treballs i tot no et tregui el somriure, ni les ganes de compartir-ho amb tots nantros :)

Nymnia ha dit...

Eiiiiii! Més enllà d'haver acabat els treballs que et portaven pel camí de l'amargura (que és perfecte i el felicito!), moltes felicitats per haver fet anyets!!! Surt, celebra-ho, que la ocasió s'ho mereix moltíssim! Un petonet!

bajoqueta ha dit...

Felicitats per lo dels treballs i per lo dels anys, espero que ho celebres ni que sigue en retard :)

Wayfarer ha dit...

Hola!!!
Felicitats per partida doble!!! Et vaig comentar l'altre dia però el meu missatge es va esborrar!!! Tot sacrifici té la seva recompensa...
Un petonàs

caterina ha dit...

Moltes felicitats!

Algun cop tots hem passat per èpoques estressants. Sembla que no en sortirem però al final, amb el dia a dia i poc a poc, les coses acaben per sortir. Només és qüestió de tenir paciència i organitzar-se. Arriba l'estiu, les vacances i, per tant, més temps lliure per gaudir de fer el que volguem :) Ànims!

Gràcies per la visita. Em vaig passant pel teu blog. T'enllaç! ;)

instints ha dit...

PER MOLTS ANYS!!!!!! S'han de recollir els fruits!!!

NeoPoeta ha dit...

Uau! Faig força tard, però moltes felicitats! A mi el meu aniversari també m'ha enganxat entre finals de curs i selectivitats dels nassos... :) Però bé, espero que en gaudissis al màxim!

Patrícia Montañés ha dit...

Ufff és un descans acabar treballs eh? Tot i que els meus no deuen ser res comparat amb els teus! L'any que bé ja patiré ja, que haig de fer el TREC! (no l'he començat i ja tinc ganes d'acabar-lo)
Bé, moltíssimes felicitats per l'aniversari i descansa!