dijous, 10 d’octubre del 2013

Avui sí que sí

Suposo que ja ningú se'n recorda del meu blog després de 4 mesos d'inactivitat. Us volia demanar perdó i explicar que la meva absència es deu a la vinguda d'un nou membre a la meva família: en Jacob. Va néixer el 16 de juny i molts dies he estat a punt d'escriure, de comentar alguns dels pocs llibres que he tingut temps de llegir durant aquest interval de temps però xiquets, era seure a l'ordinador i xiquet a plorar i reclamar atenció. 
També he de reconéixer que he aprofitat els moments en què el nen dormia per fer coses que he considerat més prioritàries, com ara dormir, dormir, cuinar, dormir, menjar, dormir, dutxar-me, preparar les classes per tornar a treballar... Coincidiu amb mi en les prioritats, no?
I ara torno a treballar, però per sort en Jacob té l'àvia per cuidar-lo quan jo no hi sóc.
A veure si puc escriure algun altre post aviat (tinc lectures pendents per comentar!).

3 comentaris:

Sergi ha dit...

Home, què vol dir que ningú se'n recorda del teu blog? Per sort, no ens cal recordar-lo, perquè hi ha eines que ens avisen, però aixo no vol dir que oblidem el blog, i encara menys la persona.

Cal felicitar-te mami, i a més és perfectament comprensible que el temps et voli. Calma, que les prioritats ja sabem quines són, i les portes molt al dia. Cada cosa al seu temps, i quan publiquis alguna cosa, aquí seré.

Per cert... Jacob? Ostres tu, i aquest nom? Arrels jueves? No en tinc ni idea, eh, només pregunto. M'estranya aquest nom, espero que no t'enfadis si dic que a mi no em passaria pel cap posar-lo a un fill...

Garbí24 ha dit...

La família sempre és lo primer o així hauria de ser. I en aquest cas tu ho fas. Felicitats, has passat els primers temps que són els que més costen, a partir d'ara trobaràs moments, segur.

myself ha dit...

Hola Xexu! No hi ha arrels jueves però sí cristianes i quan era petita i llegia la Bíblia em feia gràcia la història d'aquest bon home i i m'agradava el nom i per això li he posat al nen aquest nom.

Hola Joan! Sí que costen aquests primers mesos sí. A veure si a poc a poc vaig trobant temps per tot.