dilluns, 24 d’agost de 2009

Tornant a casa

Fa un parell de dies que vaig aterrar a l'aeroport de Barajas després del meu viatge a Paraguay. Vaig marxar amb la maleta plena de material i roba i torno amb la maleta mig buida però el cap ple de records. Us en parlaré dies perquè hi ha molta cosa a dir. No sé exactament com ho faré però em ve de gust explicar-vos la meva experiència en aquell país. Com deia un comentari anterior: guay, del Paraguay. I ara que he tornat m'hauré de buscar alguna rutina o cosa a fer aviat. De moment m'entretinc intentant ordenar les quasi dos mil fotos que he portat cap aquí. Ja us en faré un tast.
La sensació que la casa no s'ha mogut de lloc és agradable i estranya a la vegada. M'he de posar al dia de moltes coses i m'he de posar al dia amb sensacions i persones que han quedat apartades durant un mes del meu costat. Tinc ganes de tornar a apropar-m'hi i compartir experiències.

5 comentaris:

Xitus ha dit...

Deu haver estat d'allò més interessant, ja ens diràs...

Mireia ha dit...

Benvinguda a la rutina

Nymnia ha dit...

Doncs benarribada, noieta! Segur que haurà estat un viatge genial, i estarem encantats que ens posis al dia del que has fet, i ens ensenyis alguna foto. Aquests viatges marquen molt, i ensenyen moltes coses, des de la meva experiència almenys, quan s'arriba un necessita el seu temps d'habituallament. Prent-t'ho amb calma, i no t'oblidis de tots els records que tens! Un petó!

bajoqueta ha dit...

Ja ens posaràs al dia i ens ho contaràs tot :)

XeXu ha dit...

Bé, ja han passat uns dies i no se sap res de tu. Deus estar enfeinada posant-te a lloc. Quan et vagi bé ja ens explicaràs la teva experiència.