dilluns, 14 de novembre del 2016

Cosetes

Quan comets els mateixos errors dues vegades et desanimes, senyal que no has après la lliçó i encara et queda molt per aprendre. I se t'acumula la impotència, la negació, la tristesa i tot aquell cúmul de sentiments i emocions que et fan venir ganes de desaparèixer i no aixecar-te mai més. Total, si ja som soledat, qui ens  trobaria a faltar? I et crea aquesta contradicció de viure pels altres i no viure... i tantes altres coses que voldries dir, però no goses...

3 comentaris:

Sergi ha dit...

Quina alegria llegir-te! Bé, espera, això és com un like dels d'abans, que estic content de llegir-te, però no és que m'agradi el que expliques. El blog com a teràpia, després de dos anys. No és mala idea. Aquí estem per llegir les coses que no goses dir, i donar-te un cop de mà, si pot ser.

Garbí24 ha dit...

Hi ha dues maneres de cometre errors, els que no saps que te la fotràs i els que tot i sabent-ho t'hi tires de cap. En qualsevol cas, de tots els errors queda alguna cosa bona i no s'ha de tirar la tovallola per res del món.
Quan un torna a començar és tot nou, i això sempre va bé.
La teràpia de les tecles sempre és bona, si et va bé aquí estem.

Anònim ha dit...

Hello Everybody,
My name is Mrs Sharon Sim. I live in Singapore and i am a happy woman today? and i told my self that any lender that rescue my family from our poor situation, i will refer any person that is looking for loan to him, he gave me happiness to me and my family, i was in need of a loan of $250,000.00 to start my life all over as i am a single mother with 3 kids I met this honest and GOD fearing man loan lender that help me with a loan of $250,000.00 SG. Dollar, he is a GOD fearing man, if you are in need of loan and you will pay back the loan please contact him tell him that is Mrs Sharon, that refer you to him. contact Dr Purva Pius, call/whats-App Contact Number +918929509036 via email:(urgentloan22@gmail.com) Thank you.