dilluns, 14 de novembre de 2016

Cosetes

Quan comets els mateixos errors dues vegades et desanimes, senyal que no has après la lliçó i encara et queda molt per aprendre. I se t'acumula la impotència, la negació, la tristesa i tot aquell cúmul de sentiments i emocions que et fan venir ganes de desaparèixer i no aixecar-te mai més. Total, si ja som soledat, qui ens  trobaria a faltar? I et crea aquesta contradicció de viure pels altres i no viure... i tantes altres coses que voldries dir, però no goses...

4 comentaris:

Sergi ha dit...

Quina alegria llegir-te! Bé, espera, això és com un like dels d'abans, que estic content de llegir-te, però no és que m'agradi el que expliques. El blog com a teràpia, després de dos anys. No és mala idea. Aquí estem per llegir les coses que no goses dir, i donar-te un cop de mà, si pot ser.

Garbí24 ha dit...

Hi ha dues maneres de cometre errors, els que no saps que te la fotràs i els que tot i sabent-ho t'hi tires de cap. En qualsevol cas, de tots els errors queda alguna cosa bona i no s'ha de tirar la tovallola per res del món.
Quan un torna a començar és tot nou, i això sempre va bé.
La teràpia de les tecles sempre és bona, si et va bé aquí estem.

Anònim ha dit...

Hello Everybody,
My name is Mrs Sharon Sim. I live in Singapore and i am a happy woman today? and i told my self that any lender that rescue my family from our poor situation, i will refer any person that is looking for loan to him, he gave me happiness to me and my family, i was in need of a loan of $250,000.00 to start my life all over as i am a single mother with 3 kids I met this honest and GOD fearing man loan lender that help me with a loan of $250,000.00 SG. Dollar, he is a GOD fearing man, if you are in need of loan and you will pay back the loan please contact him tell him that is Mrs Sharon, that refer you to him. contact Dr Purva Pius, call/whats-App Contact Number +918929509036 via email:(urgentloan22@gmail.com) Thank you.

ATL ha dit...

Un gran blog,
Les escribo desde atlanta, EE. UU., quiero compartir con cualquiera que esté pasando por un desafío de salud para decirles que no están solos porque mi historia cambiará su vida para siempre y se recuperarán con la ayuda del centro herbal Dr. Itua, un tradicional Herbal Doctor que curó mi cáncer de próstata y herpes con su excelente medicina a base de hierbas después de beber la medicina a base de hierbas que compré del Dr. Itua me curó después de beber las medicinas a base de hierbas durante 30 días. Repito, tomé las hierbas medicinales del Dr. Itua durante 30 días y me curé completamente del cáncer de próstata y del virus del herpes.
El Dr. Itua es un gran médico tradicional que curó varias enfermedades y enfermedades con sus hierbas medicinales y raíces, el Dr. Itua cura las siguientes enfermedades; Virus del herpes, culebrilla, hepatitis B/C, cánceres, enfermedad de Alzheimer, VPH, infertilidad masculina y femenina, VIH/SIDA, melanoma, mesotelioma, diabetes, mieloma múltiple, enfermedad de Parkinson, tumores neuroendocrinos, herpes, VIH/SIDA, enfermedad no Hodgkin linfoma, diarrea crónica, EPOC, hechizo de amor, hepatitis, cáncer de próstata,
Dirección de correo electrónico de contacto del centro herbal Dr. Itua: drituaherbalcenter@gmail.com también su tienda de hierbas https://drituaherbalcenter.com/shop/. Estaba tan devastado cuando un amigo mío en la universidad me presentó las medicinas herbales del Dr. Itua y fue una gran experiencia porque tenía dudas la primera vez que hablé con el Dr. Itua, pero luego lo intenté y fue increíble. Dr. El centro herbal Itua es un gran hombre con conocimientos de curación natural de raíces y hierbas africanas.
Vivirás para testificar de la misma manera que lo estoy haciendo ahora.